Težnja ka boljoj budućnosti

Nastavljamo sa vebinarima i pričamo o partnerskim odnosima

📣 U sredu 14.9, u 19h održaće se vebinar na temu „Partnerski odnosi““.

Vebinar će voditi naš Đorđe Aleksandrović, psiholog.

👉 priključi se na tiny.cc/partneri

💡 Nadovezujujemo se na prethodne vebinare na kojima smo se upoznali sa modelima učenja o tome kako kreiramo sliku o sebi i drugim ljudima, a samim tim i očekivanja od sebe i drugih. Tako je i kada su naši odnosi sa ljudima u pitanju pa zato ovog puta želimo da sagledamo šta znači zdrav partnerski odnos. Razgovaraćemo o različitim modelima partnerskog odnosa u sadašnjem kontekstu vremena koje se brzo menja, a svet postaje sve povezaniji, i upoznaćemo se sa vrstama odnosa koji se i sami menjaju u skladu sa premenama u okruženju u kojem živimo.

Sadržaj vebinara zasnovan je na teoriji afektivnog vezivanja i pretpostavci o našoj urođenoj potrebi da se povežemo sa drugima. Osnažićemo se da prepoznamo uobičajene obrasce vezivanja, da uvidimo razlike između funkcionalnih i nefunkcionalnih odnosa, ali i suptilne nijanse funkcionalnosti odnosa koji ne moraju uvek da budu zasnovani na sigurnoj vezanosti, odnosno onome što zovemo zdrav partnerski odnos.

👉 Za vebinar nije potrebna prethodna prijava, besplatan je i možeš prisustvovati potpuno anonimno. Link za pristup nalazi se na adresi www.tiny.cc/partneri