Pozivamo vas da u subotu, 22.1. 2022. u 12č prisustvujete završnoj konferenciji i panel diskusiji „Vetar u leđa za mlade u riziku“ na kojoj će biti predstavljeni rezultati projekta „Care Hub – veštine, edukacija i mentorstvo“ koji finansiraju Balkanski fond za demokratiju, projekat Nemačkog Maršalovog fonda SAD i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). U okviru ovog projekta sprovedenog tokom devet meseci 2021. godine udruženje „InProcess“, zajedno s partnerima, organizovalo je niz edukacija i mentorskih programa sa ciljem da podrži i osnaži mlade osobe iz sistema alternativne brige.

Tokom panel diskusije govorićemo o tome zašto je važno da celo društvo pruži podršku štićenicima domova za nezbrinutu decu, hraniteljskih porodica i ostalih ustanova socijalne zaštite koji se na pragu odraslog doba susreću s brojnim izazovima samostalnog života.

UČESNICI/E:   

Panel diskusija biće prenošena putem YouTube platforme na linku http://tiny.cc/carehubzk , putem “Zoom” platforme, kao i putem Fejsbuk stranice udruženja „InProcess“.