Težnja ka boljoj budućnosti

Uključi se – razgovaraćemo o usamljenosti

📣 Zbog velikog interesovanja i na zahtev učesnika proteklih vebinara, dodali smo još jedan termin za razgovor sa psihologom Markom Tomaševićem, ali ovog puta na temu usamljenosti.

👉 Priključi nam se 15. junau 19h preko sledećeg linka www.tiny.cc/usamljenost22

💡 Cilj vebinara je da zajedno otkrijemo sva značenja koje usamljenost danas može imati, zašto se osećamo usamljeno i zbog čega nam je taj doživljaj neprijatan i ponekad bolan. Probaćemo da otkrijemo i razliku između samoće i usamljenosti u specifičnom kontekstu sadašnjice gde iako okruženi ljudima, zapravo imamo doživljaj da ne možemo da se povežemo sa drugima i izgradimo bliske odnose sa njima zasnovane na međusobnom poverenju. Naučićemo da lakše prepoznajemo načine na koje možemo da prevaziđemo usamljenost.

👉 Za vebinar nije potrebna prethodna prijava, besplatan je i možeš prisustvovati potpuno anonimno. Link za pristup nalazi se na adresi www.tiny.cc/usamljenost22

🗓 Sa serijom vebinara nastavljamo u septembru nakon kraće letnje pauze. Očekuje nas još zanimljivih tema, a rado ćemo čuti i vaše predloge. Pišite nam putem društvenih mreža.